ثبت درخواست و پیگیری سفارش

12 مزیت پروفیل آلومینیوم

این مقاله به حوزه چند وجهی پروفیل آلومینیوم اختصاص دارد، جایی که همراه با خواننده خواهیم آموخت که چگونه آلومینیوم به بخشی از زندگی روزمره ما تبدیل شده است، چرا فراوان ترین فلز موجود در هوا است و چگونه محصولات مصرفی از آن ساخته می شوند. اما ابتدا اجازه دهید در مورد پروفیل صحبت کنیم. در ادامه مطلب همراه گروه مهندسی فیلت باشید.

12 مزیت پروفیل آلومینیوم

فهرست مطالب

  • ماهیت فرآیند پروفیل
  • اصول اولیه اکستروژن و نحوه ماندن در شکل مواد
  • چه صنایعی از اکستروژن استفاده می کنند؟
  • تب آلومینیوم؛ چرا این فلز گرانتر از طلا بود؟
  • چه چیزی آلومینیوم را به یک ماده ساختاری منحصر به فرد تبدیل می کند؟
  • فرآیند اکستروژن آلومینیوم
  • 12 مزیت اکستروژن آلومینیوم
  • تست کشش پروفیل های آلومینیومی برای کنترل کیفیت

مقاله پیشنهادی: بررسی امکان پذیری آندایزینگ آلیاژهای آلومینیومی دایکاست

گروه مهندسی فیلت؛
طراحی نقشه، ساخت قالب اكستروژن و تولید كننده پروفیل آلومینیوم در مقاطع عمومی و اختصاصی همراه با خدمات آندایزینگ و رنگ پودری الکترواستاتیک و برشکاری در خدمت مشتریان محترم و بزرگوار می باشد.

12 مزیت پروفیل آلومینیوم

ماهیت فرآیند پروفیل

ماهیت فرآیند اکستروژن شکل دادن به یک توده پلاستیکی از مواد با فشار دادن آن از طریق سوراخ قالب گیری (دهانه قالب) است که با مشخصات محصول نهایی مطابقت دارد. ماشین های این فرآیند را اکسترودر می نامند. هر یک از ما از این اصل برای بیرون کشیدن خمیر دندان از لوله استفاده کرده ایم. جالب اینجاست که خود لوله صرف نظر از آلومینیومی یا پلاستیکی بودن آن نیز با استفاده از فرآیند اکستروژن ساخته شده است. بنابراین این فرآیند چیست و چرا در صنایع مختلف مورد استفاده قرار گرفته است؟

آشنایی با تولیدات گروه مهندسی فیلت: پروفیل ناودانی آلومینیوم و پروفیل ناودانی سیمانکاری آلومینیوم

یادداشت تاریخی

اکستروژن به عنوان فرآیندی برای ساخت لوله ها توسط مخترع انگلیسی جوزف براما در سال 1797 ثبت شد. این روش شامل پیش گرم کردن یک فلز به اندازه کافی نرم، سرب، و سپس عبور دادن آن از طریق قالب با استفاده از یک پیستون دستی بود. جالب اینجاست که پرس هیدرولیک دو سال قبل توسط همین مخترع اختراع شده بود، اما ترکیب این راه حل ها، استفاده از پرس هیدرولیک برای پیشبرد پیستون، تنها در سال 1820 توسط توماس بور پیشنهاد شد. خیلی بعد، در سال 1894، این فرآیند به آلیاژهای مس و برنج گسترش یافت. اکستروژن آلیاژهای فولاد، نیکل، آلومینیوم و تیتانیوم و همچنین آلیاژهای نسوز در اواسط قرن بیستم ظاهر شد.

12 مزیت پروفیل آلومینیوم

اصول اولیه اکستروژن و نحوه ماندن در شکل مواد

البته برای تولید محصولات و اجزای آن نه تنها باید قالب درست کرد، بلکه باید آن را درست کرد. بنابراین، مثال ساده یک لوله خمیر دندان دقیقاً با فرآیندهای اکستروژن مورد استفاده در صنعت ارتباط ندارد.

اکثر مواد در محفظه اکسترودر تحت شرایطی اکسترود می شوند که مواد پلاستیکی می شوند و بنابراین می توان آنها را به داخل دهانه قالب هل داد. در بیشتر موارد، دمای بالا در محفظه اکسترودر استفاده می شود. در نتیجه، مواد به اندازه‌ای انعطاف پذیر می‌شوند که با فشار از سوراخ قالب گیری عبور می‌کنند، سپس هنگام خروج از محفظه سرد می‌شوند و در نتیجه شکل خود را حفظ می‌کنند. چنین فرآیندهایی را اکستروژن گرم می نامند.

یک استثنای جالب، که در آن افزایش دما پس از اکستروژن به حفظ شکل محصول کمک می کند، پخت است. اکسترودرهای خمیر به طور گسترده در این صنعت استفاده می شود و خمیر یک ماده بسیار پلاستیکی است. در این حالت، شکل در طول فرآیند پخت به دلیل دگرگونی های شیمیایی اجزای قنادی حفظ می شود. در حالی که شکل اکثر مواد ساختاری با خنک کردن حفظ می شود، جایی که اصل کلی افزایش سختی مواد با کاهش دما کار می کند.

روش های اکستروژن سرد نیز وجود دارد. در این حالت، با نیروی مکانیکی، یعنی با ایجاد فشار افزایش یافته در محفظه اکسترودر، پلاستیسیته کافی مواد حاصل می شود. این فرآیند بدون گرم کردن قابل توجه مواد انجام می شود. از این فرآیند می توان برای ساخت قطعات فلزی باکیفیت و قابل استفاده در صنایع مختلف استفاده کرد. این فلز معمولاً به شکل استوانه در محفظه اکسترودر وارد می شود و سپس نیروی مکانیکی به آن وارد می شود. این باعث می شود که فلز از طریق دهانه قالب به بیرون رانده شود و محصولی به شکل دلخواه تشکیل شود. این فرآیند با استفاده از پرس ها یا دستگاه های مکانیکی خاصی که نیروی مکانیکی لازم را فراهم می کنند انجام می شود.

آشنایی با تولیدات گروه مهندسی فیلت: پروفیل قوطی آلومینیوم و پروفیل لوله آلومینیوم

اکستروژن سرد برای فلزاتی که شکل پذیری بالایی دارند، مانند آلومینیوم، مس، برنج و فولاد ضد زنگ مناسب است، اگرچه ترکیب آلیاژ خاص می تواند به طور قابل توجهی بر کاربرد فلز در این فرآیند تأثیر بگذارد. از مزایای اصلی اکستروژن سرد می توان به دقت و کیفیت بالای محصولات به دست آمده و مقرون به صرفه بودن فرآیند اشاره کرد.

فشار مورد استفاده برای اکستروژن فلز نه تنها به خواص خود فلز، بلکه به قطر و ضخامت ماده و همچنین به مشخصات محصولی که باید تولید شود بستگی دارد. فشارهای معمول برای اکستروژن سرد از 200 تا 1500 بار متغیر است. با این حال، برای بلوک های خروجی بزرگ تر یا پروفیل های نازک تر، ممکن است به فشارهای بسیار بالاتری نیاز باشد. علاوه بر فشار، پارامترهای دیگری مانند سرعت اکستروژن، دمای مواد، طول محصول و طراحی قالب نیز برای موفقیت در اکستروژن سرد باید در نظر گرفته شود. تمامی این پارامترها بر کیفیت و دقت محصول به دست آمده تاثیر دارند.

علاوه بر فلزات، از اکستروژن سرد برای مواد دیگری مانند پلاستیک، سرامیک، حتی شیشه و برخی از انواع مواد غذایی مانند سوسیس، آب نبات و غیره نیز استفاده می شود.

12 مزیت پروفیل آلومینیوم

چه صنایعی از پروفیل آلومینیوم استفاده می کنند؟

دامنه این فرآیند به قدری گسترده است که نمی توان به طور مفصل به این سؤال در یک مقاله پاسخ داد. با این حال، با درک اینکه این فرآیند در مناطق تولید زیر استفاده می شود، می توانید ایده بگیرید.

آشپزی

علاوه بر موارد ذکر شده در بالا، ماکارونی، چوب ذرت و سایر تنقلات ترد و بسیاری از انواع مواد بسته بندی به روش اکستروژن تولید می شوند.

مقاله پیشنهادی: پروفیل قوطی آلومینیوم

کشاورزی

برای تولید مواد بذر برای کاشت، مانند ذرت، سویا، برنج و غیره، و همچنین برای بریکت کردن خوراک دام.

پزشکی و داروسازی

تولید انواع لوله ها و شیلنگ های پلیمری، کاتتر، فیلتر مایعات و گازها، مواد بسته بندی، بخیه های جراحی، قرص ها، کپسول ها و فیلم های پوششی قرص.

12 مزیت پروفیل آلومینیوم

ساخت و ساز

طیف گسترده ای از پروفیل های فلزی و پلاستیکی، بست ها و اتصالات، لوله های پلاستیکی و موارد دیگر.

الکترونیک

قاب وسایل الکترونیکی (تلفن، تبلت، لپ تاپ)، رادیاتورهای خنک کننده آلومینیومی، عایق سیم.

نظامی

صفحات کولار و فلزی برای زره ​​بدن، دسته های چاقو و سایر سلاح ها، ریل‌های فلزی برای وسایل نقلیه زرهی، محفظه های فلزی برای وسایل محافظت‌شده و موارد دیگر.

بیشتر بدانید: کاوش در دنیاز پروفیل های آلومینیوم

مهندسی مکانیک

طیف وسیعی از محصولات مثلا:

  • پروفیل های آلومینیومی برای ساخت قاب ها و قاب ها، درها، پنجره ها و سایر سازه ها،
  • انواع لوله های فلزی و پلاستیکی برای انتقال مایعات و گازها،
  • مواد کامپوزیتی برای بال ها و بدنه هواپیما، بدنه اتومبیل، کشتی های آبی و سایر وسایل نقلیه.

نمونه ها برای نشان دادن استفاده گسترده از فرآیند اکستروژن در صنایع مختلف، از آشپزی تا مهندسی سنگین انتخاب شده اند. ما به بحث در مورد موضوع اصلی وبلاگ، اکستروژن آلومینیوم نزدیک می شویم، اما ابتدا باید به این سوال پاسخ دهیم: چرا آلومینیوم؟

12 مزیت پروفیل آلومینیوم

تب آلومینیوم؛ چرا این فلز گرانتر از طلا بود؟

از حدود صد عنصر فلزی جدول تناوبی، آهن، آلومینیوم و روی (Fe، Al و Zn) بیشترین کاربرد را در صنعت مدرن دارند. به عنوان یک قاعده، خواص فلزات خالص الزامات لازم برای مواد ساختاری را برآورده نمی کند، بنابراین تقریباً در تمام زمینه های فعالیت انسانی، آلیاژها اغلب به جای فلزات خالص استفاده می شوند.

آلیاژهای آهن، فولاد و چدن بیش از 2500 سال است که برای بشر شناخته شده است، بنابراین در مقایسه با آن، آلومینیوم به تازگی وارد صنعت فلز شده است. اکنون می خواهیم بفهمیم که چگونه این اتفاق افتاده است.

وقتی یک بسته بندی فویل یک تخته شکلات را در سطل زباله می اندازیم، حتی متوجه نمی شویم که قبلاً آلومینیوم گرانتر از طلا بوده است. در واقع این فلز فراوان ترین فلز در پوسته زمین است. اما آلومینیوم در طبیعت در حالت فلزی وجود ندارد و تنها به صورت ترکیبات با عناصر دیگر و اغلب با اکسیژن یافت می شود. برخی از جواهرات، مانند یاقوت و یاقوت کبود، عمدتاً از اکسیدهای آلومینیوم تشکیل شده اند. آلومینیوم به عنوان یک عنصر شیمیایی در سال 1825 کشف شد، اما در آن زمان استفاده از آن در صنعت به دلیل دشواری استخراج آن که به دلیل پایداری ترکیبات این فلز با عناصر دیگر است، بسیار گران بود. بنابراین، علیرغم این واقعیت که آلومینیوم به معنای واقعی کلمه زیر پای ما بود، یک فلز گرانبها بسیار کمیاب باقی ماند، بنابراین ارزش ویژه ای داشت. به همین دلیل ناپلئون سوم با چیدن میزها با وسایل آلومینیومی از مهمانانش تقدیر کرد. هرم آلومینیومی شش فوتی بنای یادبود واشنگتن یک دکوراسیون عجیب و غریب گران قیمت بود. در آن زمان، طلا، که بسیاری از مردم برای آن جان باختند، برای مدت کوتاهی در پس زمینه محو شد.

آشنایی با تولیدات گروه مهندسی فیلت: پروفیل گرده ماهی آلومینیوم و پروفیل تسمه آلومینیوم

با ظهور و گسترش برق وضعیت تغییر کرد. در سال 1886، دو مخترع، مهندس فرانسوی Paul Héroult و مهندس آمریکایی چارلز مارتین هال، به طور مستقل فرآیندی را اختراع کردند که به آنها اجازه می داد تا آلومینیوم را از بوکسیت مذاب، یک ماده معدنی، با استفاده از جریان الکتریکی (الکترولیز) تولید کنند. این فرآیند هزینه آلومینیوم را کاهش داد و آن را برای استفاده صنعتی مقرون به صرفه تر کرد. قیمت آلومینیوم از 12 دلار در هر پوند در سال 1880 به 20 سنت در هر پوند در دهه 1930 کاهش یافت.

از آن زمان، آلومینیوم به دومین فلز پرمصرف در صنعت تبدیل شده است، اما هنوز با فاصله زیادی از آهن، فولاد و آلیاژهای چدن فاصله دارد. قیمت آن معمولاً بالاتر از اکثر گریدهای فولادی است زیرا مقدار زیادی برق مورد نیاز برای تولید آن است. با این حال، این چیزی است که به مردم اجازه می دهد به راحتی پرواز کنند.

12 مزیت پروفیل آلومینیوم

چه چیزی آلومینیوم را به یک ماده ساختاری منحصر به فرد تبدیل می کند؟

برای بلند کردن چیزی به هوا، باید بر نیروی گرانش غلبه کنید. این باعث می شود وزن هواپیما یکی از مهم ترین عوامل در کارایی آن باشد. اما قابلیت اطمینان آن نیز یک عامل ضروری است که با کارایی طراحی و استحکام مواد مورد استفاده در ساخت آن تضمین می شود. آلومینیوم تقریباً سه برابر سبک تر از سرسخت ترین رقیب خود، آهن است که جزء اصلی فولادها است. در عین حال، برخی از آلیاژهای آلومینیوم از نظر استحکام چندان کمتر از فولاد نیستند.

آلومینیوم به دلیل ماهیت شیمیایی خود یک فلز بسیار واکنش پذیر است. با این حال، این یک خوشبختی بزرگ برای بشر است که بسیار سریع با اکسیژن هوا واکنش می دهد، که یک لایه اکسید محافظ نازک اما متراکم بر روی سطح فلز ایجاد می کند که از اکسیداسیون و زوال بیشتر محافظت می کند. در واقع این یک فیلم یاقوت کبود است. به همین دلیل int بسیار سخت است. بنابراین، آلومینیوم یک ماده مقاوم در برابر خوردگی است. تعجب آور نیست که وقتی قیمت آن به طور قابل توجهی کاهش یافت، از آن برای ساخت هواپیما استفاده شد و به سرعت در رقابت فلزات پرنده قهرمان شد. شکل پذیری آلومینیوم را به این اضافه کنید که امکان استفاده از فرآیند اکستروژن را برای پردازش آن فراهم می کند. اما این موضوع قسمت بعدی مقاله است.

مقاله پیشنهادی: چیزهایی که باید در مورد پروفیل های آلومینیوم بدانید

فرآیند اکستروژن آلومینیوم

اکستروژن آلومینیوم یک فرآیند صنعتی برای تشکیل این فلز است که مناسب ترین برای تولید پروفیل های آلومینیومی بلند با سطح مقطع ثابت است. این شامل آلومینیوم بدون آلیاژ و آلیاژهای آلومینیوم است. به دلیل شکل پذیری آلومینیوم، این ماده برای اکستروژن مناسب است، به همین دلیل است که این فرآیند در صنعت بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد.

12 مزیت پروفیل آلومینیوم

12 مزیت اکستروژن آلومینیوم

12 مزیت اصلی اکستروژن آلومینیوم برای قالب گیری وجود دارد.

مناسب بودن آلومینیوم برای اکستروژن گرم

اکستروژن داغ آلومینیوم در دماهای بسیار بالا تا 500 درجه سانتیگراد (~930 درجه فارنهایت) انجام می شود که در آن آلومینیوم نرم می شود و به راحتی شکل می گیرد. فرآیند اکستروژن گرم برای ایجاد قطعات کار بزرگ مانند ارابه فرود هواپیما، پروفیل های نما، قاب دوچرخه و غیره استفاده می شود. فرآیند سریع است، اما وضعیت سطح محصول ممکن است نیاز به پردازش بیشتری داشته باشد.

صرفه جویی در انرژی

اکستروژن گرم آلومینیوم در مقایسه با دمایی که فرآیند اکستروژن داغ فولاد در آن انجام می شود (تقریباً 1600 درجه سانتیگراد، یعنی 2900 درجه فارنهایت) به دماهای بسیار پایین تری نیاز دارد. همچنین فشار مورد نیاز برای اکستروژن سرد آلومینیوم بسیار کمتر از اکستروژن فولاد سرد است. هر دوی این عوامل سهم قابل توجهی در صرفه جویی در انرژی قطعات آلومینیومی اکسترود می کنند.

آشنایی با تولیدات گروه مهندسی فیلت: پروفیل نبشی آلومینیوم و پروفیل سپری آلومینیوم

مناسب بودن آلومینیوم برای اکستروژن سرد

اکستروژن سرد در دماهای پایین تر (کمتر از 150 درجه سانتیگراد، حدود 300 درجه فارنهایت) انجام می شود، که در آن آلومینیوم جامد باقی می ماند اما تحت فشار زیاد از سوراخ قالب گیری عبور می کند. این فرآیند برای ایجاد دیوارهای نازک از آلیاژهای آلومینیوم مانند رادیاتور یا پروفیل برای پنجره ها و درها استفاده می شود. اکستروژن سرد معمولاً بیشتر طول می کشد، اما کیفیت سطح و دقت شکل می تواند در زمان صرفه جویی کند زیرا نیازی به پس پردازش نیست.

امکان بهینه سازی اکستروژن آلومینیوم گرم

این فرآیند در یک دمای متوسط ​​انجام می‌شود، که می‌تواند پاسخی برای یافتن سازش بین اکستروژن سریع داغ و فرآیند سرد کندتر اما دقیق تر باشد. انتخاب دما به نیازهای خاص سازنده و خواص محصول نهایی بستگی دارد.

12 مزیت پروفیل آلومینیوم

تنوع در اشکال و اندازه

اکستروژن آلومینیوم امکان ایجاد انواع محصولات مانند لوله، پروفیل، سیم، ورق، صفحه و غیره را فراهم می کند. اشکال می توانند گرد، مربع، مستطیل، شش ضلعی و بسیار پیچیده تر باشند. با تغییر اندازه و شکل خروجی و در نتیجه فشار پیستون، می توان به اندازه های مختلف محصول از بسیار نازک تا بسیار ضخیم دست یافت. این فرآیند برای تولید محصولات با طول های طولانی مناسب است: می توان تولید قطعات فلزی تا طول 100 متر و حتی طولانی تر را راه اندازی کرد که امکان تولید سازه های فلزی بزرگ را فراهم می کند. هنگامی که با سایر روش های فلزکاری ترکیب می شود، در دسترس بودن شکل های محصول ممکن چندین برابر افزایش می یابد.

ترکیب با سایر روش های پردازش فلزات مکانیکی

اکستروژن فلز را می توان با روش های مختلف پردازش بیشتر فلز ترکیب کرد تا به شکل مورد نیاز محصول، بهبود کیفیت و خواص محصولات حاصل کمک کند. در اینجا می توان از هر دو روش پردازش مکانیکی و غیر مکانیکی استفاده کرد. متداول ترین روش برش است که می توان آن را با نحوه برش دادن یک چوب سوسیس به قطعات مناسب برای مصرف مقایسه کرد.

بیشتر بدانید: علت لکه های سیاه و خطوط مکانیکی در پروفیل های آلومینیوم

سوراخ کاری به شما این امکان را می دهد که سوراخ ها و شیارهای لازم را در محصول ایجاد کنید. خم کردن، مهر زدن و فشار دادن نیز می تواند برای اصلاح بیشتر اشکال ایجاد شده توسط اکستروژن استفاده شود. می توان از پولیش سطحی برای بهبود صافی آن استفاده کرد. با این حال، انتظار نداشته باشید که درخشش درخشان یک سطح آلومینیومی تازه جلا داده شده را حفظ کنید. با گذشت زمان، دوباره کدر می شود، زیرا یک لایه اکسیدی به سرعت در هوا روی سطح این فلز تشکیل می شود.

فرآیند اکسترود کردن آلومینیوم و سپس ماشین کاری قطعات کار در ماشین‌های فرز و تراش با کنترل دیجیتال امکان تغییرات قابل توجه شکل با دقت ابعادی بالا را فراهم می‌کند.

12 مزیت پروفیل آلومینیوم

ترکیب با روش های غیر مکانیکی فرآوری فلزات

پس از اکستروژن و ماشینکاری بیشتر، محصولات آلومینیومی را می توان با استفاده از روش های غیر مکانیکی پردازش کرد.

پیری مصنوعی: شمش های آلومینیومی را تا دمای نسبتاً پایین (معمولاً در محدوده 100-200 درجه سانتیگراد، 210-390 درجه فارنهایت) گرم می کنند و آنها را برای ده ها ساعت در این دماها نگه می دارند. در این فرآیند، اتم های آلومینیوم و افزودنی های آلیاژی به طور یکنواخت در سراسر ماده توزیع می‌شوند که منجر به سخت شدن و افزایش مقاومت به سایش آن می‌شود.

آندایز کردن آلومینیوم یک فرآیند الکتروشیمیایی است که لایه سطحی اکسید آلومینیوم را که به طور طبیعی تشکیل شده است، که همیشه روی این فلز در هوا تشکیل می شود، تقویت می کند. از آنودایز می توان برای تبدیل سطح به یک سطح تزئینی استفاده کرد و لایه اکسیدی را تقویت کرد تا مقاومت محصول در برابر خوردگی افزایش یابد.

آشنایی با تولیدات گروه مهندسی فیلت: پروفیل نمای کامپوزیت آلومینیوم و پروفیل پاسار آلومینیوم

عملیات گالوانیکی سطح آلومینیوم نیز یک فرآیند الکتروشیمیایی است که در آن لایه های نازکی از فلزات دیگر مانند روی، مس، نیکل یا کروم بر روی سطح یک محصول آلومینیومی اعمال می شود. این امکان محافظت بیشتر در برابر خوردگی، خواص تزئینی، یا قابلیت‌های ساختاری خاص مانند قابلیت لحیم کاری، بهبود عملکرد الکتریکی، کاهش اصطکاک، افزایش مقاومت در برابر سایش و بهبود چسبندگی به لاستیک را فراهم می‌کند.

پردازش لیزر – سخت شدن لیزر می تواند برای بهبود استحکام و سفتی قطعات آلومینیومی استفاده شود.

دقت بالا و کیفیت سطح محصولات

این عامل همچنین به عنوان مزیت فرآیند اکستروژن آلومینیوم در نظر گرفته می شود، اگرچه دقت بازتولید شکل اکستروژن برای اکثر کاربردها به اندازه کافی بالا است، اما معمولاً از دقت ماشینکاری قطعات در ماشین های CNC پایین تر است. اما به دلیل قابلیت افزایش دقت با استفاده از سایر روش‌های فلزکاری و در ترکیب با مزایای زیر فرآیند اکستروژن آلومینیوم، این فرآیند برای تولید انبوه ترجیح داده می‌شود.

12 مزیت پروفیل آلومینیوم

افزایش قدرت

محصولات ساخته شده با اکستروژن آلومینیوم معمولاً دارای استحکام و در نتیجه مقاومت در برابر سایش هستند. این به این دلیل است که این ماده تحت فشار تشکیل می شود تا ساختاری همگن و بدون حفره، تراشه یا منافذ ایجاد کند.

تلفات کم مواد

ماهیت این فرآیند به گونه‌ای است که هیچ ماده اضافی مانند تراشه و گرد و غبار باقی نمی‌گذارد که نه تنها به اقتصادی بودن تولید کمک می‌کند، بلکه ایمنی را بهبود می‌بخشد و اثرات زیست‌محیطی را کاهش می‌دهد. این عامل همراه با نرخ رد پایین یک تولید خوب تنظیم شده، سهم قابل توجهی در مقرون به صرفه بودن آن دارد که باید جداگانه ذکر شود.

مقاله پیشنهادی: 6 دلیل برای انتخاب پروفیل آلومینیوم

کارایی و مقرون به صرفه بودن

در مقایسه با سایر روش های پردازش آلومینیوم، اکستروژن نسبت به سایر روش های پردازش این فلز برتری دارد زیرا اکستروژن را می توان به راحتی با تولید خط مونتاژ سازگار کرد. ترکیبی از این مزایا باعث می شود که فرآیند اکستروژن آلومینیوم در تولید بسیار محبوب شود، زیرا امکان تولید تعداد زیادی قطعه با دقت بالا در مدت زمان کوتاه را فراهم می کند. کیفیت بالای محصولات نیز با استفاده از فن آوری های پیشرفته مدرن تضمین می شود.

پردازش پذیری

استفاده از خطوط تولید خودکار با کنترل فشار و دما توسط سنسورها، کارایی بالای فرآیند اکستروژن و درجه بالایی از تکرارپذیری نتایج را تضمین می کند. استفاده از کنترل کامپیوتری مدرن بر روی خطوط نقاله، که در آن واحدهای رباتیک وظایف سنگین یکنواخت را انجام می دهند، دقت و کارایی تولید را تضمین می کند. با محاسبه شرایط مورد نیاز با استفاده از پردازش داده های به دست آمده قبلی، می توان به سرعت شرایط بهینه را برای معرفی خطوط تولید جدید پیدا کرد.

حذف به موقع عوامل منفی که ممکن است بر کیفیت محصول اکستروژن تأثیر بگذارد تنها با استفاده از کنترل کیفیت دوره ای امکان پذیر است. چنین کنترلی باید در مراحل کلیدی تولید انجام شود، که دقیقاً همان چیزی است که قالب گیری اکستروژن قطعات آلومینیومی است. این شامل آزمایش خواص مکانیکی محصول با آزمایش کششی، خمشی یا فشاری است.

12 مزیت پروفیل آلومینیوم

تست کشش پروفیل های آلومینیومی برای کنترل کیفیت

شاید رایج ترین نوع آزمایش مکانیکی آلومینیوم، آزمایش کشش باشد. این بر روی نمونه های استاندارد با شکل خاصی انجام می شود که می توانند گرد یا مسطح باشند. در طول آزمایش، نمونه ها با استفاده از ماشین های کششی ویژه با نیروی محوری کشیده می شوند تا زمانی که شکسته شوند. این به ما امکان می دهد شاخص هایی مانند حداکثر ازدیاد طول، استحکام کششی و حداکثر باریک شدن سطح مقطع را بدست آوریم. ارزیابی کیفیت پروفیل های آلومینیومی شامل مقایسه داده های به دست آمده با استانداردهای خاص است.

دیواره های پروفیل های آلومینیومی برای ساختن نمونه های مسطح برای آزمایش کشش مناسب هستند. این نمونه ها شبیه استخوان سگ هستند و اغلب به این شکل نامیده می شوند. آنها در گیره های دستگاه تست با انتهای پهن نصب می شوند و قسمت داخل آن کمی باریک شده است که در آن پارگی مشاهده می شود. کیفیت بازتولید شکل نمونه، نتیجه آزمایش را تعیین می کند. نمونه های کششی با کیفیت بالا بر روی ماشین های فرز با کنترل نرم افزاری تولید می شوند.

بیشتر بدانید: پروفیل اختصاصی آلومینیوم

گروه مهندسی فیلت؛
طراحی نقشه، ساخت قالب اكستروژن و تولید كننده پروفیل آلومینیوم در مقاطع عمومی و اختصاصی همراه با خدمات آندایزینگ و رنگ پودری الکترواستاتیک و برشکاری در خدمت مشتریان محترم و بزرگوار می باشد.
جهت مشاوره فنی و سفارش تماس حاصل فرمایید.
02144675798  09123018710

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
برای ادامه، شما باید با قوانین موافقت کنید

فهرست